Genieten van botercréme

23 mei, 2013

botercremeBotercrème is iets wat de laatste jaren veel aandacht heeft gekregen. Er is namelijk een behoorlijke stroom van mensen die dit product hebben ontdekt. Binnen dit blogbericht gaan we onder andere aandacht besteden aan botercrème
in het algemeen maar ook aan het recept. Want daar kunt u écht veel mee.

Waarom kiezen voor botercrème

Het lijkt ons een vrij makkelijke keuze. Botercrème is heerlijk! Buiten dat is het botercrème recept een recept waar u eindeloos op kunt variëren. Daar gaan we het in de volgende alinea over hebben. Als we u een paar voordelen moeten noemen van botercrème dan komen we al gauw bij het gemak. Botercrème bestaat in beginsel namelijk uit twee producten. Die kunt u eenvoudig mixen. Buiten dat is het vaak snel klaar en is het toepasbaar op meerdere producten. Bijvoorbeeld bij muffins. Daar kunt u bijvoorbeeld als vulling botercrème gebruiken. Hierbij is het een verrassing voor mensen, wat natuurlijk altijd leuk is. En daar draait het eigenlijk om: het moet leuk zijn. Het is namelijk vrijwel altijd een leuke toevoeging! Maar wat kunt u zelf met het product?

Lekker variëren op het botercrème recept

U kunt lekker creatief bezig gaan met het varieren op het welbekende botercrème recept. Omdat het qua basis een heel makkelijk recept is, kunt u er veel aan toe voegen. Eigenlijk is het zo, dat uw fantasie uw beperking is. Want er zijn simpelweg heel veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld in combinatie met chocolade, stroopwafels en nog veel meer. Maar denk ook de aan de invulling bij producten. Zo kun je bijvoorbeeld een taart versieren met botercrème. Of een aantal muffins maken en deze volstoppen met botercrème. Met muffins kunt u ook leuk varieren. Niet alleen qua vorm, maar ook qua inhoud en opmaak. Zo kunt u ze wit maken, of bruin. Vullen met botercrème of kleurstoffen. Probeer bijvoorbeeld eens een hartje te maken. Op de website vindt u diverse vormen die u kunt uitproberen. Maar het hoofddoel blijft: gebruik uw eigen fantasie bij het botercrème recept.

About the author

admin

De eigenaar van deze blog.