Meer weten over de g-spot bij mannen en vrouwen?

23 mei, 2013

Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben het over de g-spot. Maar wat is dat nou eigenlijk? Het is in principe nog nooit bewezen dat de plek er echt zit. Wat echter wel zo is, is dat de g-plek een gevoelig plekje is. Bij zowel de man als vrouw. Binnen dit artikel gaan we dieper in op zowel de g-spot van mannen, als die van de vrouwen. Lees daarom dus zeker verder!

De g-spot bij vrouwen

De bekendste g-spot is die van de vrouwen. Daar zijn namelijk veel filmpjes over te vinden. Hoe moet je bijvoorbeeld de g-spot bereiken? Hiervoor zijn diverse manieren. Wanneer u een vrouw bevredigd via deze plek, kan het wel 30 minuten duren voordat de vrouw ejaculeert. Dit is per persoon anders, daarom moet u bij uw partner goed kijken wat haar voorkeur is. Dat is iets wat erg belangrijk is. De g-spot bij vrouwen verschilt per vrouw qua gevoeligheid. Daarom is het goed om het hier met uw partner of de persoon in kwestie over te hebben.

G-spot bij mannen

Bij de mannen is het een heel ander verhaal dan bij vrouwen. Mannen hebben namelijk een g-spot die te bereiken is via de anus. Iets wat voor veel mannen een afschrikking is. En terecht! Want het is natuurlijk wel wennen wanneer u er normaal niets mee doet. Ook moet u goed denken aan de positie die u inneemt. Wanneer u bijvoorbeeld in een niet ontspannen houding staat of ligt, kunt u pijn ondervinden naar de zoektocht naar de g-spot. Ook kunt u een vibrator gebruiken om uw g-spot of die van uw partner te vinden. Hierop zijn vele variaties die u kunt gebruiken. Er zijn namelijk vele websites met hulpmiddelen waarmee u uw seksuele ervaringen naar nieuwe hoogtes kunt brengen. Wanneer dit iets voor u is, raden we aan om te zoeken via een zoekmachine, die bieden u een ruime keuze aan g-spot vibratoren. U kunt ook kijken naar recensies van mensen, al moet gezegd worden dat voorkeuren persoonlijk zijn.

Meer info over de g-spot

Wilt u meer informatie over de g-spot en hoe u die kunt stimuleren? Dan raden we aan even de website te bezoeken. Daar kunt u vrijwel alle informatie vinden met betrekking tot het onderwerp. Een bericht is simpelweg te kort en klein om u voldoende uitleg te geven over de g-plek.

About the author

admin

De eigenaar van deze blog.