Over Online Persberichten

Online Persberichten is een website waar men gratis persberichten kan plaatsen. Dit hebben we opgezet om allereerst de bezoek te voorzien van relevante informatie. Door middel van het plaatsen van online persberichten kunnen de schrijvers de bezoeker informeren over hun product, dienst of ervaring. Hierop kan op categoriaal niveau een selectie plaatsvinden door een categorie te selecteren. Het is dan ook erg belangrijk dat op Online Persberichten alle persberichten op een goede manier verwerkt worden.

 

Online Persberichten hoopt op uw input. Wanneer u onze website verspreid, zou u dat dan met de bovenstaande knoppen doen, die aan de pagina of post worden weergegeven?

Online Persberichten voor iedereen

We willen een algemeen karakter hebben, dat wil zeggen dat we voor iedereen toegankelijk zijn. Dit is dan ook de hoofdreden waarom  u een gratis persbericht kunt plaatsen. We willen u de mogelijkheid geven zo veel mogelijk promotie te maken, echter moet dit wel binnen het kader van een persbericht blijven. Het moet voor de bezoeker uiteraard wel een meerwaarde hebben (uw persbericht), hou hier dan ook rekening mee met een persbericht schrijven.

Hebt u vragen over Online Persberichten? Neem dan contact met ons op.